Πολιτική επιστροφών

  • Επιστροφή προϊόντος:

    Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις αγορές σας καθώς πριν την αποστολή των προϊόντων μας γίνεται επανέλεγχος για τυχόν φθορές ή ελαττώματα . Στην περίπτωση όμως που θα θελήσατε να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς.

    Το προϊόν προς επιστροφή, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκετε σε άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και τα υλικά συσκευασίας του και οι ειδικές σημάνσεις του (ετικέτα, καρτελάκια, οδηγίες). Τοποθετήστε το προϊόν και τα υλικά συσκευασίας του κατασκευαστή σε επιπλέον συσκευασία ή περιτύλιγμα, ώστε να είναι προστατευμένα από τυχόν φθορές κατά την επιστροφή. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών όπου παραλάβατε το προϊόν. Προϊόντα σε τιμή προσφοράς δεν επιστρέφονται. Το ποσό της αντικατάστασης / επιστροφής θα ισχύει σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές την στιγμή που έγινε η παραλαβή από εμάς, ένα ποσοστό 20% θα αφαιρείτε εάν το προϊόν επιστρέψει με κατεστραμμένη συσκευασία.

  • Λάθος προϊόν: Σε περίπτωση, που παραλάβατε λάθος προϊόν (διαφορετικό από την παραγγελία που καταχωρήσατε ή στείλατε μέσω e-mail), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής του. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τη σχετική απόδειξη, να ειναι αχρησιμοποίητο, με όλα τα πιθανά εξαρτήματά του μέσα στη συσκευασία, και η συσκευασία, το ίδιο το προϊόν και τα εξαρτήματά του να μην εχουν αλλοιωθεί με κανέναν δυνατό τρόπο. Στην περίπτωση αυτή, θα φροντίσουμε άμεσα την ορθή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών για εσάς.
  • Ελαττωματικό προϊόν: Σε περίπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο επιστροφής του. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τη σχετική απόδειξη και από τη συσκευασία του. Δε λογίζονται ως ελαττωματικά, τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο, τα προϊόντα, που συναρμολογήθηκαν διαφορετικά από τις οδηγίες χρήσης και τα σετ πειραμάτων, που εκτελέστηκαν διαφορετικά από τις οδηγίες χρήσης.